Vsetín nadále s ROBE! A kádr? Šanci dostanou i čtyři mladíci

Foto: hc-vsetin.cz

Vsetínský hokej bude i v nadcházejícím ročníku podporovat dosavadní generální partner Robe lightning. Jméno společnosti zůstává v klubovém názvu, její logo se pak objeví na přední straně dresu.

Podpora od firmy Robe pokračuje na Lapači už osmým rokem. „Nesmírně si vážíme podpory našeho generálního partnera firmy Robe. Jsme rádi, že naše spolupráce bude minimálně i příští sezonu pokračovat,“ vzkazuje na webu Vsetína jeho sportovní manažer Radim Tesařík.

I díky partnerství s Robe může Vsetín opět pomýšlet na čelní příčky v Chance lize. Přivedl několik zvučných posil v čele s Erikem Hrňou nebo Jakubem Teperem.

„Kluci dostanou šanci poprat se o své místo v sestavě."

O šanci v áčku se navíc nově popere čtveřice juniorů z tamější mládežnické líhně. Roční smlouvy s následnou opcí podepsali brankář Adam Pavlíček a útočníci Marek Melenovský, Adam Koláček a Matyáš Dědek.

Všichni by mohli zkušenosti sbírat také ve druholigovém Valašském Meziříčí. „Dlouhodobě chceme začleňovat do A-týmu vsetínské odchovance nebo hráče, kteří projdou naším systémem výchovy," líčí Tesařík.

„V minulosti se nám podařilo do velkého hokeje úspěšně dostat brankáře Jakuba Málka," připomíná. „Kluci dostanou šanci poprat se o své místo v sestavě. Věřím, že udělají maximum pro to, aby byli na své cestě do dospělého hokeje úspěšní." 

Aktuální kádr VHK ROBE Vsetín

Brankáři: Maxim Žukov, Patrik Romančík, Adam Pavlíček.

Obránci: Jakub Ďurkáč, Michal Hryciow, Šimon Jenáček, Tom Ondračka, Jiří Říha, Ondřej Smetana, Robin Staněk, Jakub Teper, Ondřej Fojtík, Jan Hamřík.

Útočníci: Daniels Berzinš, Štěpán Bláha, Miroslav Holec, Adam Hořanský, Erik Hrňa, Tomáš Jandus, Vít Jonák, Jan Kern, Pavel Klhůfek, Matouš Kratochvil, Luboš Rob, Marek Melenovský, Adam Koláček, Matyáš Dědek, David Heinrich.

Marek Melenovský

Marek Melenovský | Foto: hc-vsetin.cz

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz